Gietvloer op het terras

Betonnen patio’s kunnen vrij duurzaam zijn, maar hygiëne en esthetiek zijn een ander verhaal. Misschien is uw terras heeft ontwikkeld schimmel, scheuren, vlekken, of kleine hoekjes en gaatjes die vuil gevangen. Giet patio coatings verbeteren het uiterlijk terwijl het verlagen van de onderhoudsbehoefte, zodat uw familie kan genieten van een schone en stijlvolle outdoor leefruimte. Zo kun je misschien een gietvloer keuken overlaten lopen op het terras, dat je een mooi geheel krijgt. 

Patio Giet Coatings?

In plaats van alleen schilderen of beitsen beton, een giet vloer coating is een meerlagig proces. De installateurs eerst schuren het oppervlak glad, dan toe te passen een primer die zich verbindt met het beton.

Een krasbestendige, niet-vervagende polymeerlaag geeft het beton vervolgens een gloednieuwe kleur en uitstraling. Tot slot zorgt een heldere topcoat ervoor dat uw giet terrasvloer gemakkelijk schoon te maken is en tientallen jaren meegaat. Voor deze mogelijkheden kun je gietvloer van vloerenbaas.nl aanschaffen. 

Ontworpen voor buitenvloeren

Terwijl veel betonvloer coatings zijn geformuleerd voor garages en kelders, kan uw patio giet worden aangepast voor gebruik buitenshuis in het plaatselijke klimaat.

Wij maken onze giet coatings voor de Mid-Atlantische regio – dat wil zeggen dat ze bestand zijn tegen de hitte en vochtigheid van de zomer en de vriestemperaturen van de winter.

Als u voortdurend op zoek naar manieren om gebarsten beton te repareren of een patio vloer schoon te maken, wat je echt nodig hebt is een lange-termijn oplossing.

Giet coatings zijn perfect voor patio’s, loopbruggen, zwembad dekken, en nog veel meer:

  •       Antislip oppervlak
  •       Gemakkelijk schoon te maken
  •       VOC-vrij (geen giftige dampen)
  •       Bestand tegen vergeling, vlekken
  •       Sterker dan gewoon beton
  •       Aanpasbare kleurenopties

Giet op een patio?

We kunnen bieden een royale garantie voor residentiële giet vloer coatings, omdat de giet bindt met beton op moleculair niveau-het zal niet afbladderen of chip. Voor outdoor giet coatings, zullen we het goed als het mislukt in de eerste twee jaar. Het zal veel langer meegaan, maar de termijn van twee jaar zorgt ervoor dat het zich goed heeft gehecht.

Natuurlijk, ongeacht hoe goed een betonnen coating is, moet de vloer correct worden voorbereid voor het product om te werken zoals bedoeld. Gewoon schilderen over een vuile, gebarsten patio kan leiden tot een coating te mislukken.

Houd in gedachten dat niet alle producten met “giet” in de naam zijn gelijk. Professionele giet vloer installateurs gebruiken speciale gereedschappen zoals diamantslijpen en vochtigheid testen om ervoor te zorgen dat een terras is klaar voor een coating, en de producten die we gebruiken zijn veel superieur aan alles wat je kunt kopen in de detailhandel (merk op dat die producten komen meestal zonder garantie).

Patio Giet Kleuren

Of u nu een natuurlijke kleur met een matte textuur, een slanke metallic look, of de “terrazzo” stijl met vlekken van kleur wilt, kunt u een patio vloer coating die past bij de omgeving en uw persoonlijke stijl.

Met duizenden mogelijke kleuropties kunnen wij een patio giet coating aanbrengen die een aanvulling is op uw huis, terrasmeubilair, en landschapsarchitectuur.